Spetskompetens inom fitness, e-hälsa och den digitala sfären!

Idag handlar allting allt mer om det uppkopplade samhället, inte minst inom hälso- och sjukvård där patienterna idag ofta har bättre koll på sina värden än sjukvården, tack vare alla appar och digitala tjänster. Hur ska hälso- och sjukvården förhålla sig till det?

Samma sak inom träning och fitness, allting kopplas upp och ihop, men hur kommer det att få mig att må bättre till slut?

Vi har inte alla de färdiga svaren, men vi tror oss sitta på en hel del information som vi vet kan hjälpa aktörer i hela näringskedjan att skapa värde för sina kunder, motionärer och patienter.

Drygt 20 års erfarenhet

Med snart 20 års erfarenhet av hälsovård, fitness och digitala lösningar hjälper vi våra kunder att hitta svar på sina frågor genom väl underbyggd analys och affärsutveckling, i dokumentation som ger tydliga beslutsunderlag för slutligen kunna sätta en strategi som möjliggör marknadsutveckling och framgång.

Trendspaningar & Workshops

Vi genomför regelbundet inspirationsföreläsningar, trendspaningar, workshops samt konsultuppdrag. Vi skapar och driver också egna tjänster inom uppkopplad träning och hälsa. Kontakta oss så berättar vi mer!

Leave a Comment