Staffan Bergsten

Staffan Bergsten

Grundare, Operativt ansvarig

Staffan är idag aktiv som personlig tränare och fitnesscoach åt tävlande inom body fitness. Han har skrivit flera artiklar inom kost, träning, hälsa och älskar att jobba med målmedvetna människor. Han har förutom sin PT licens vidareutbildat sig inom träning för gravida, golf, kroppsmätningar & styrkelyft.

Donnie Lygonis

Donnie Lygonis

Grundare, koncept- och affärsutveckling

Donnie har varit träningsinstruktör sedan 1994, han är utbildad i fysiologi, anatomi och träningslära i Försvarsmakten och har sedan gått ett antal påbyggnadsutbildningar. Donnie är också entreprenör sedan 1995 och har arbetat med digital affärsutveckling i både egna och andras projekt. Till vardags arbetar han på KTH där han hjälper forskare och studenter att kommersialisera sina patent och idéer.

Deborah Lygonis

Deborah Lygonis

Affärsutvecklare och partner

Deborah har arbetat med affärsutveckling och startups i 20 år. Hon har en gedigen kompetens inom den digitala världen genom tidigare arbete i ledande position i mjukvaruföretag, spelförlag och utveckling av mobila tjänster samt styrelseerfarenhet inom industriella företag och livsmedel. Deborah har en bakgrund som doktorand inom entreprenörskap och föreläser gärna om affärsutveckling. Hon ägnar mycket tid åt att stötta andra spirande bolag genom sitt juryarbete i Venture Cup och Ung Företagsamhet.

Leave a Comment